USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Перевищив швидкість і був п'яний: на Волині затримали водія-порушника

3 Жовтня 2023 17:33
Учора близько 12:30 год на автодорозі в селі Струмівка екіпаж патрульних за допомогою лазерного вимірювача швидкості TruCAM зафіксував, що автомобіль Volkswagen рухається зі швидкістю 80 км/год.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Коли поліцейські підійшли до авто та почали спілкуватися з його 43-річним керманичем, стало зрозуміло, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і Drager, який показав результат 2,16 проміле. Щоправда, водій з таким висновком був не згодний та забажав пройти освідування у медзакладі. Однак і там лікар-нарколог підтвердив, що чоловік керував напідпитку.

На громадянина патрульні склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 122 (Порушення встановлених обмежень швидкості) КУпАП.

Загалом, упродовж минулої доби патрульні виявили 7 осіб, які сіли за кермо у стані сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus