USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Вносив у «Шлях» як своїх водіїв: перевізник з Волині допоміг незаконно виїхати в ЄС 17 чоловікам

Сьогодні 15:56
Волинського перевізника підозрюють у незаконному переправленні через кордон 17 військовозобов'язаних.

Про це інформує прокуратура Волині.

За процесуального керівництва прокурорів Камінь-Каширської окружної прокуратури 49-річному жителю Каменя-Каширського повідомлено про підозру у неодноразовому незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. ч. 1, 2 ст. 332 КК України).

Читати ще: Вносив у «Шлях» за $3 тисячі: волинянин незаконно переправляв чоловіків за кордон

За даними слідства, підприємець, який має ліцензію на здійснення міжнародних перевезень пасажирів, вносив неправдиві відомості про військовозобов'язаних чоловіків до інформаційної системи «Шлях» як про водіїв свого підприємства, уможливлюючи їхній виїзд у країни Євросоюзу.

Читати ще: Виїхали за кордон та не повернулися: волинський підприємець, який вносив водіїв у «Шлях», стверджував, що не брав за це гроші

У такий спосіб він у період дії правового режиму воєнного стану, упродовж квітня 2022-червня 2023 року, забезпечив виїзд 17 чоловіків за кордон.

Читати ще: Волинського підприємця, який вніс до системи «Шлях» та переправив за кордон 16 чоловіків, суд покарав умовно

До слова, обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення перевізником аналогічних злочинів у 2022 році уже перебуває на розгляді в суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гоша Показати IP Сьогодні 16:30
Продажні шкури судді конфіскувати майно а самих в тюрму але де знайти чесного суддю щоб це зробив
олександр Показати IP Сьогодні 17:08
не країна а цирк на дроті. Вангую - пішов на угоду зі слідством та дали 17 тис грн штрафу і можеш дальше займатись тим самим аби ділився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus