USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Перевантажені фури: «Укртрансбезпека» за тиждень нарахувала штрафів на понад 4 млн

14 Вересня 2020 23:28
За підсумками минулого тижня (7-13 вересня) інспектори «Укртрансбезпеки» перевірили понад 30 тисяч транспортних засобів та нарахували близько 4,4 млн грн плати за перевантаження – це на 75% більше, ніж тижнем раніше.

Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури, пише Економічна правда.

Також повідомляється, що завершені тендери на закупівлю 43-х комплексів автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion («Зважування у русі»).

«Ми продовжуємо працювати над збереженням доріг від руйнування. Наша мета – поступово перейти на автоматичне «Зважування у русі», але поки цей перехід відбувається, ми надалі сприяємо підвищенню ефективності роботи Укртрансбезпеки. Вже проведено процедури закупівель 24-х нових пересувних ГВК, наразі очікуємо їх поставку. Крім цього, 20 пунктів ГВК переведені на цілодобовий режим роботи.

Також завершено закупівлі послуг на ремонтні роботи наявного обладнання ГВК, що дасть можливість повернути у роботу ще 28 стаціонарних комплексів. Очікуємо, що по закінченню всіх цих процесів ми матимемо в робочому режимі 78 комплексів ГВК», – розповів очільник міністерства Владислав Криклій.

За підсумками минулого тижня (7-13 вересня) найбільше плати за перевантаження нараховано в Херсонській, Одеській та Миколаївській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus