USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Переваги ультразвуку: як скалери змінюють досвід чистки зубів?

8 Січня 2024 16:43
Сучасні технології не просто розвиваються, вони також впроваджуються буквально у кожну сферу нашого життя та діяльності. Стоматологія не залишилася осторонь – є безліч пристроїв, завдяки яким догляд за зубами вийшов на новий рівень.

Компанія «ТС-Дентал ГРУП» пропонує придбати різне стоматологічне обладнання для клінік, приватних кабінетів. Також в асортименті є інструменти для огляду та лікування. Тут доступні ціни на пристрої та медичне допоміжне приладдя та швидка доставка по Україні. Онлайн можна вибрати стоматологічне крісло, пристосування для протезування та лікування, рентгени та томографи, та багато іншого.

Чищення ультразвуком: особливості

Однією з найкращих інновацій, які лікарі використовують для лікування своїх клієнтів, – це ультразвукове чищення зубів. Для цієї процедури застосовується такий продуктивний пристрій, як скалер. Цей апарат забезпечує якісне чищення зубів.

Чищення ультразвуком має безліч переваг:

– Ефективне видалення нальоту та зубного каменю. Завдяки ультразвуку створюються мікровібрації, що руйнують і наліт, і зубні відкладення. Це стосується навіть важкодоступних місць;

– Безпека для емалі та ясен. Якщо порівнювати навіть з чищенням зубів содострумом, скалер не руйнує емаль, а також не пошкоджує ясна. В результаті можна досягти дбайливого, але ефективного очищення зубів;

– Комфорт для пацієнтів. Все-таки для великої кількості людей похід до лікаря – це серйозний стрес через те, що тут роблять багато болючих процедур. Завдяки цьому людина не перебуватиме у стресі;

– Процедура не займає багато часу. Чищення проводиться досить швидко, що дозволяє лікарю економити свій час, приймаючи більше пацієнтів протягом дня, і пацієнт не буде втомлюватися і відчувати дискомфорт;

– Боротьба з бактеріями та запаленнями. Ультразвук має також бактерицидні властивості – через високочастотні коливання бактерії просто руйнуються і гинуть. В результаті можна досягти якісного догляду за всією порожниною рота.

– Впровадження в стоматологічні послуги використання скалера допомогло домогтися не лише якіснішого чищення зубів, а й максимально комфортних умов для пацієнтів.

Важливо вибирати якісне обладнання стоматологічного кабінету. Техніка повинна відповідати стандартам і нормам – у цьому випадку вона повною мірою справлятиметься з поставленими завданнями, стоматологу буде зручно з нею працювати, а пацієнт отримає високоякісні послуги для підтримки здоров’я зубів та ротової порожнини в цілому.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus