USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Переваги та особливості вибору рентгенівських апаратів б/в*

8 Вересня 2022 18:12
Здоров’я – це найцінніший скарб, який є у людини, тому його потрібно цінувати. Для проведення діагностування використовують спеціальні апарати, серед яких варто виділити рентген-апарат. З його допомогою вдасться визначити стан внутрішніх органів, а також кісткової тканини.

Переваги придбання медичної техніки б/в

Якість діагностики напряму залежить від особливостей стану та розподільчої здатності рентгенівського апарату. При поганій якості зображення дуже важко провести діагностику та визначити правильне лікування. Якісне обладнання від відомих світових виробників коштує величезних грошей. Саме тому звичайним невеличким клінікам досить важко придбати схожу техніку. Це прилади, які з якихось причин були продані колишнім власником.

Це відбуватися з декількох причин:

- Розширення клініки та придбання величезних комплексів, обладнання кращої якості.

- Оновлення технічного обладнання, яке є у лікарні.

- Приватна клініка закривається або збанкротувала, саме тому відбувається розпродаж техніки, що є в наявності.

Тобто техніка, яка вже була у використанні не обов’язково має погані технічні характеристики та чимось поступається якісним, відомим зразкам.

Як обрати якісну техніку, яка вже була використанні?

Звичайно, досить важко, не користуючись рентген С-дуга, зрозуміти його справність. Саме тому потрібно здійснювати купівлю у відомих компаній, які займаються не лише продажем такої техніки, але й її технічним обслуговуванням та налагодженням. Такі компанії попередньо проводять технічне обслуговування обладнання, а також виконують його налаштування. Таким чином, покупець отримує повністю робоче обладнання, яке справно функціонує та дозволяє виконувати дослідження.
Не варто заощаджувати на витратних матеріалах, тому потрібно купувати якісну продукцію. Саме від плівок та реагентів залежить якість зображення і правильність діагностування. Незважаючи на на величезну перевагу та низьку вартість обладнання, що було у використані, його популярність не надто висока. Це пов’язано з деякими стереотипами, які вказують, що техніка зіпсована та має погану якість. Компаніям, що продають обладнання, не вигідно обманювати покупців, через можливу погану репутацію. Саме тому обладнання відновлюють, проводять технічне обслуговування, а також встановлюють новітнє програмне забезпечення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чудово Показати IP 8 Вересня 2022 21:00
я тут якраз надумав прикупити собі додому рентген апарат, хай буде, пригодиться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus