USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Переваги придбання товарів з використанням оплати частинами від Frisbee*

5 Лютого 2022 11:50
Зараз практично кожна людина користується кредитами, купуючи товар із розтермінуванням платежів. Це дозволяє радіти життю, купувати товари зараз і не чекати часу, коли з'явиться достатня кількість коштів. Однак у оплати частинами від банків є чимало нюансів.

Переваги користування сервісом Frisbee

Якщо людина вже оплачує якийсь товар, вносячи частини виплат щомісяця, вона навряд чи зможе скористатися послугою повторно, до погашення першого кредиту. Таким способом неможливо взяти в кредит відразу кілька речей, не розплатившись за попередні. Сервіс Frisbee дозволяє брати товар зараз, а розплачуватися потім.

Є кілька переваг користування цим сервісом:

• можливість самостійно регулювати погашення, обираючи суми платежів і дати виплат;

• немає чіткої прив'язки до певної дати місяця і кінцевої суми, яку необхідно внести;

• можливість повернути товар протягом 14 днів без переплат і комісій;

• можна розділити платіж на 3 місяці, вносячи рівні суми, або ж залежно від фінансового становища;

• можна виплатити всю суму протягом 45 днів. Перші 15 днів при цьому немає ніяких комісій і переплат.

Чому сервіс Frisbee кращий, ніж банки?

Система придбання товарів та оплата частинами від Frisbee є набагато вигіднішою для клієнта, ніж кредити від перевірених і відомих українських банків. Річ у тому, що комісія при використанні сервісу Frisbee мінімальна й не перевищує банківських відсотків. Крім того, немає такої великої кількості обмежень, як у банків.

Великий плюс – це те, що не потрібно надавати довідку про доходи. Цей сервіс працює на ринку України вже не перший рік і добре себе зарекомендував серед великої кількості клієнтів. Це чудовий сервіс для тих, хто звик жити тут і зараз, не чекаючи і не накопичуючи грошей, відмовляючи собі у всьому протягом кількох місяців або навіть років.

З сервісом Frisbee, детальніше про який можна дізнатися тут, вдасться обзавестися і побутовою технікою, і дорогим брендовим одягом, за який складно розрахуватися одним платежем одразу. Дуже часто банки встановлюють певні обмеження та регулюють витрати і власних коштів, і кредитних. Основна особливість сервісу Frisbee – в свободі, яку надають клієнтові. Адже тепер тільки він вирішує, якими сумами і коли буде виплачувати кошти за покупки.

Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus