USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Переселенець із Кривого Рогу відкрив на Волині кабінет масажу. Клієнтів – хоч греблю гати

2 Листопада 2022 08:00
Масажист і фахівець із фізичної терапії переїхав із Кривого Рогу до Маневичів. Тут він відкрив власний кабінет і працює за записом із клієнтами. Окупанти забрали в нього дім, але не змогли відібрати найціннішого – його золотих рук.

Дмитро Саєнко став новим героєм проєкту «ШоТам». Він ділиться секретом, як, тікаючи від кровожерливих сусідів, покинути геть усе і стати успішним на новому місці.

Від «русского міра» Дмитро рятував себе та родину колеги в квітні.

«У певний момент після обстрілу я взяв цю родину (батька, матір, двох дітей, бабусю), себе, по валізці та поїхав, як думалося спершу, на два тижні. Ми затрималися. Так сталося, що я став тут корисним, знайшов чим зайнятися», – пригадує переселенець.

Він обрав для переїзду саме Волинь, адже тут живе його далека рідня.

Спочатку Дмитро розвантажував автомобілі та плів маскувальні сітки у волонтерському центрі. Саме там і зробив перші масажі охочим після важкого дня.

«Буквально через два-три тижні (без жодної реклами) люди почали дізнаватися від своїх родичів, друзів, колег і стали приходити. Чесно, я не очікував, що буде така потреба», – каже Дмитро Саєнко.

Читати ще: «Не відчуваю різниці між учнями», – вчителька-переселенка луцького коледжу

Кабінет із кушеткою йому запропонував місцевий майстер тату. Клієнти їдуть з усього району.

Як наголошує Дмитро, секрет його успіху напрочуд простий: «Працювати, працювати і ще раз працювати. Сидіти не потрібно. Судячи з моєї роботи, то скажу: не беріть тяжкого в руки, а дурного – в голову. І займайтеся спортом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus