USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Перепоховають на малій батьківщині: на Маневиччину повертається Герой на щиті Максим Дітман

13 Березня 2024 13:04
Уродженець селища Маневичі, снайпер розвідувального взводу десантно-штурмового батальйону 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Максим Юрійович Дітман мужньо боронив Україну від ворога з травня 2022 року. Виконуючи бойове завдання на Луганщині, у липні 2022 року відважний воїн загинув.

Довгий час 29-річного Максима вважали безвісти зниклим. Тіло українського захисника було поховане у Дніпрі на кладовищі військовослужбовців Збройних сил України, які загинули під час проходження служби у зоні бойових дій. Після ідентифікації тіла Максима Дітмана перепоховають на рідній маневицькій землі. Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Завтра орієнтовно у першій половині дня автомобіль з загиблим бійцем буде рухатися через Колки, Довжицький та Оконський старостинські округи до Маневичів.

У Маневичах маршрут скорботного кортежу буде такий: проспект Волі, вул. Освітянська, Соборності (Маневицький ліцей №1 ім. Героя України Андрія Снітка), 100-річчя Маневичів (Маневицький ліцей №2), Чорновола, проспект Волі, 1 (батьківський будинок).

Відспівування відбудеться у храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

У захисника залишилися мама, дружина, маленька донечка Єва.

«Завтра, 14 березня, гідно зустрічаємо на рідній землі воїна-земляка, який віддав своє життя на мир і спокій кожного з нас, за волю України. Про час прибуття автомобіля та час поховання повідомлю згодом», – написав Олександр Гаврилюк.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus