USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Переплутала педалі та скоїла ДТП: на Волині водійка залишила місце пригоди і відбулася штрафом

Сьогодні 06:46
У Ковелі судили водійку, яка в’їхала у припарковане авто, а потім залишила місце пригоди. Винуватиця аварії відбулася штрафом у 3400 гривень.

Про це йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду.

ДТП сталася 29 липня на вулиці Модеста Левицького. Антоніна С. за кермом Chevrolet Volt, рушаючи з місця, не дотрималася безпечної дистанції та в’їхала у припаркований Mercedes Benz. Після цього водійка залишила місце ДТП, не повідомивши працівників поліції про пригоду.

Під час судового засідання винуватиця аварії свою визнала повністю. Як пояснила, має незначний водійський стаж і тоді переплутала педалі, що призвело до зіткнення з іншим авто. Зі слів жінки, місце пригоди вона покинула, бо між її чоловіком та друзями постраждалого водія виник конфлікт.

Читати ще: У Ковелі судили 16-річного мотоцикліста, бо не мав прав та скоїв ДТП

Заслухавши пояснення та дослідивши наявні у справі докази, суд оштрафував Антоніну С. на 3400 гривень. Крім того, вона має сплатити 605 гривень судового збору.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus