USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Перемогли завдяки надбажанню», – Журжій про ігри з «Говерлою»

11 Березня 2020 13:59
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій та баскетболіст Андрій Співак прокоментували матчі проти івано-франківської «Говерли».

Нагадаємо, у першому матчі лучани поступилися на останніх секундах лише одним очком, а вже наступного дня, відігравши краще наприкінці гри, зуміли взяти реванш.

Головний тренер «Говерли» Павло Піскарьов зазначив, що у першій грі його гравці протягом чотирьох чвертей були єдиною командою, а в останній десятихвилинці другої гри зіграв певний егоїзм, гравці приймали неправильні рішення.

«Ми з першої чверті сиділи на фолах, зокрема Калашніков сфолив тричі. Це досить серйозно вплинуло на наш захист. Однак це не має значення, адже ми маємо гравців, які повинні виходити на майданчик та виконувати свою роботу. Другу гру ми програли лише через те, що перестали бути командою в останній чверті», – сказав Павло Піскарьов.
Андрій Співак наголосив, що протягом сезону команда вже три-чотири матчі поступається наприкінці.

«Говерла» досвідчена команда, в них хороші гравці. Але нам самим треба грати та перемагати. Потрібно лише «пофіксити» проблеми останніх хвилин», – зауважив Андрій Співак та подякував вболівальникам за палку підтримку.
Натомість Володимир Журжій відзначив, що в другій грі позитивний результат вдалося здобути за рахунок надбажання.
«І в першій, і в другій грі ми приймали дуже багато неправильних рішень, ми програли щит. Фактурний центровий Володя Орленко створив нам дуже великі проблеми. В другій грі перемогли за рахунок надбажання. Напевно, в кінці ми не зробили ту кількість критичних помилок, як це було у першій грі. Наприкінці потрібно грати зібраніше, або взагалі не створювати таких ситуацій. В цих матчах якість гри була на незадовільному рівні. Так, були проблеми з травмами. На цю гру травмованим вийшов Дмитро Швагринський, нам дещо не вистачило його очок. Хоча проблеми є, але нам є ким грати», – підсумував Володимир Журжій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus