USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Перемогли «Терористи»: у Луцьку – літній кубок із баскетболу 3×3. Фото

Сьогодні 19:24
У Луцьку завершився літній кубок із баскетболу 3×3 для дітей та дорослих. Упродовж дня 19 команд трьох вікових категорій змагалися на майданчику поблизу Центрального парку.

Кубок організував БК «Старий Луцьк-Університет» за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Змагання зібрали три команди дітей до 12 років та чотири команди дітей віком 13-14 років. Вони зіграли груповий етап та фінали. Поміж дорослих змагалися 12 колективів. Їх поділили на чотири групи, переможці яких розігрували трофей. Матч тривав 10 хвилин або до 21 набраного очка.
Серед дітей до 12 років місця розподілилися так: бронза – «Сороковий», срібло – «Потрійна загроза», золото – «Шторм».

Читати ще: Розвиток вмінь і пошук талантів: «Старий Луцьк» зібрав десятки дітей на баскетбольний тренувальний табір

Учасники 2010-2011 років народження фінішували з наступними результатами: четверте місце – «Лучники», бронза – «Каша», срібло – «Аврора», золото – «Єноти».
Читати ще: Екскурсії, заняття та спорт: у Луцьку завершився літній табір для дітей. Фото

В іграх між дорослими третє місце здобула «Укртранснафта», перегравши «Розбишак». Фінал подарував запальну кінцівку: команда «Терористи» за дві хвилини до фінішу переважала «БК Бед» на шість очок, але молоді баскетболісти здійснили камбек. За рахунку 19:19 розпочався овертайм, де перемогу все-таки вирвали «Терористи». До слова, у складі цієї команди лідером був ексгравець «Старого Луцька» Дмитро Швагринський.
Головний тренер БК «Старий Луцьк» Дмитро Чайковський розповів, що турнір – традиційний, а серед спортсменів є учасники літнього баскетбольного табору, який у червні проводив луцький клуб. Зі слів тренера, кубок став хорошим майданчиком для розвитку молодих гравців, а старші мали змогу насолодитися грою в баскетбол.

«Ми щоліта проводимо чимало турнірів у місті. На початку липня була аномальна спека, тому змагання відклали. Але впродовж цього періоду гравці старшої групи нашого кемпу тренувалися, й от вони вже у віці 15-16 років грають у фіналі дорослої категорії. На залишок літа ми надолужимо в проведенні змагань. Уже наступних вихідних плануємо Кубок мера, а далі щовихідних будуть активності. І наостанок дякую партнерам, які долучаються до підтримки клубу», – зазначив Дмитро Чайковський.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода акцентувала, що спортивні змагання додають пам’ятних емоцій усім учасникам, а особливо дітям, для яких це ще й чудова можливість вдосконалюватися.

«Незважаючи на літні канікули, діти продовжують займатися улюбленим спортом. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», своєю чергою, радо підтримав кубок із баскетболу 3×3, адже це дає можливість юним спортсменам розвиватися і відточувати вміння. Бажаємо кожному перемог на спортивних аренах та перемог у житті. І, звісно, очікуємо нашу головну перемогу, щоби проводити змагання під мирним небом», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: Тренувалися три тижні: завершився другий баскетбольний табір від «Старого Луцька». Фото

По завершенню ігрової частини переможці й призери отримали пам’ятні нагороди та сувеніри.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus