USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Перехрестя і вулицю в місті на Волині відремонтують за понад 2 млн

10 Липня 2023 09:04
У Володимирі цього року планують відремонтувати вулицю Стубелевича та перехрестя вулиць Устилузька-Козацька.

Тендери на поточні ремонти оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Пропозиції учасників приймають до 17 липня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Стубелевича у Володимирі становить 1,543 мільйона гривень, а перехрестя вулиць Устилузька-Козацька – 657,9 тисячі гривень.

Роботи на вулиці Стубелевича включатимуть видалення сухостійних, аварійних дерев, вирізання кущів, корчування пнів, розбирання наявного покриття, улаштування нового дорожнього одягу з гарячих асфальтобетонних сумішей, перекладання горловин цегляних колодязів, улаштування тротуару з бруківки, встановлення обмежувальних стовпчиків і дорожніх знаків, нанесення горизонтальної розмітки.

На перехресті вулиць Устилузька-Козацька передбачили холодне фрезерування асфальтобетонного перекриття, перекладання горловин цегляних колодязів, улаштування покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей, розлив бітуму тощо.

Усі роботи мають закінчити до 31 жовтня цього року.

Гарантійний термін на виконані ремонти становитиме один рік.

Нагадаємо, у Володимирі цього року відремонтують вулиці Генерала Шухевича, Пилипа Орлика та проїзд від вулиці Устилузька до вулиці Новаківського
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сарк Показати IP 10 Липня 2023 09:13
Велике крадівництво навіть війна не зупиняє
Вадим Показати IP 10 Липня 2023 19:41
Чи їхала наша влада хоч раз по вул Городецькій ,там раллі з перешкодами можна проводити ями по коліна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus