USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Перехожі на пляжі у Британії знайшли майже тонну кокаїну

27 Травня 2021 08:14
На узбережжі Східного Суссексу у Великобританії перехожі натрапили майже на тонну кокаїну.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на британське Національне агентство з боротьби зі злочинністю (NCA), дві партії наркотиків були розфасовані у водонепроникні пакети та прикріплені до рятувальних жилетів.

Перехожі викликали поліцію. Тести відібраних зразків показали позитивні результати на кокаїн. Попереду повна судово-медична експертиза.

Загальна вага знайдених наркотиків, за попередньою інформацією, 960 кг. На вулицях Великобританії таку кількість кокаїну можна було б продати приблизно за 80 млн фунтів стерлінгів (близько 3,1 млрд грн).

Правоохоронці вважають, що наркотик виробили в Південній Америці, проте поки незрозуміло, як він потрапив на британський пляж і куди його планували доставити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus