USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Пасажирка таксі, яка «ненавидить українську мову», перепросила, коли побачила себе в мережі

12 Грудня 2021 10:52
Столичний таксист висадив пасажирів, які спершу сказали, що ненавидять українську мову, а потім і від нього вимагали, щоби розмовляв російською. Водій навіть запропонував повернути гроші за поїздку, але у відповідь почув уже погрози фізичної розправи.

Про те, чим усе закінчилось, – у сюжеті ТСН.

Так, той виклик у водія Анатолія починався, як і десятки інших. Хмільні пасажири почали його питати, як Анатолію вдається знайти клієнтів. Але ледь не одразу, після того, як автомобіль рушив, – він зупинився. Усе через фразу пасажирки Ірини, яка сиділа позаду, про те, що вона «ненавидить українську мову».

Анатолій розповідає: почав коректно просити залишити автомобіль. Натомість спершу отримав словесну суперечку від пасажира, який назвався Тарасом.

Потім, коли ладен був повернути списані гроші - чоловік почав лаятись, і повторювати те, що казала його супутниця.

Анатолію все ж вдалося стриматись від емоційної відповіді. Пізніше вже чоловік погодився вийти, а от його супутниця – ні. Пасажир навіть просив водія викликати поліцію – на неї.

Врешті за 15 хвилин суперечки поїхати таки вдалося. Водій каже: таксує вже третій рік і такий випадок трапився вперше, особливо здивувало, що пасажири й самі час від часу говорили українською.

Читати ще: «Ненавиджу українську»: у Києві таксист відмовився везти проросійських пасажирів, ті влаштували скандал. Відео

Пізніше кадри інциденту з реєстратора Анатолій опублікував у мережі, серед глядачів опинилися і герої відео – жінка зателефонувала водієві із вибаченнями.

«Я переглянула...Вибачте, ми реально перегнули палицю», – сказала вона.

Своєю чергою, Анатолій зазначає, що видалити відео, яке розійшлося мережею, вже неможливо, але й до поліції щодо розпалювання ворожнечі звертатися не збирається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
!!! Показати IP 12 Грудня 2021 11:53
Курка промоскальська!!!
олександр Показати IP 12 Грудня 2021 12:26
Ворогі України..Таких повна Україна.Одне не розумію, чого ми їх терпимо.
Всезнайко до олександр Показати IP 12 Грудня 2021 13:53
Бо ви Тєрпіли...
Людина до олександр Показати IP 12 Грудня 2021 14:07
Хто ж тоді залишиться в живих, якщо кожен приріже кожного, хто йому не подобається...
Юрій Показати IP 12 Грудня 2021 15:33
Я не щитаю таких людми хай їдуть до свого хмиря Путіна і разом квакають с жабами на хуторі москва с історії откуда взялась москва
Ангст Показати IP 12 Грудня 2021 15:57
Не вибачаємо
Z до Ангст Показати IP 12 Грудня 2021 18:13
А хто тебе питае
Віталій Дніпро Показати IP 13 Грудня 2021 14:56
Перевиховання ватних голів продовжується. Вибачатись для них це вже тренд, є ціла нарізка в інтернеті подивіться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus