USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Переглядали кращих: у Луцьку на чемпіонаті з волейболу змагалися сім команд. Фото

7 Червня 2024 11:12
У залі Волинської ОДЮСШ відбулися ігри чемпіонату міста Луцька з волейболу серед дівчат 2010 року народження і молодших. Традиційний турнір зібрав сім команд – п’ять місцевих та дві з Ковеля.

Змагання за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» присвятили Міжнародному дню захисту дітей, що відзначали днями.

Участь в іграх взяли дівчата, які не потрапили до заявки збірних Волині на чемпіонати України. Організовуючи турнір, тренери мали на меті переглянути перспективних вихованок для переведення в основні команди.
Читати ще: Змагання тривали пів року: визначили переможців чемпіонату Луцька з волейболу. Фото

Після групового етапу в матчі за третє місце зійшлися ковельські команди. Сильнішими виявилася представники КДЮСШ. У фіналі грали лучанки: підопічні тренерки Олени Алєксєєвої під назвою «Луцьк-3» проти підопічних Сергія Федонюка із «Луцьк-1». Перемогли останні, ставши чемпіонами турніру.
Читати ще: У Луцьку – міжшкільний волейбольний турнір серед батьків та вчителів. Хто переміг. Фото

Головний суддя Олена Алєксєєва розповіла, що традиційно проводять змагання для дівчат перед літніми канікулами, щоб ті могли показати всі накопичені за рік навички.

«У турнірі грають дівчата, які не були заявлені на чемпіонаті України. Зараз дуже багато дітей займається волейболом, тому не можемо залучати всіх. Ці змагання стануть відбірковими – ми переглянемо дівчат, які в перспективі можуть зіграти на чемпіонаті України серед дітей», – зазначила Олена Алєксєєва.
Голова Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода акцентувала на важливості підтримки дитячого спорту, адже це сприяє фізичному та психологічному розвитку молодого покоління.

«Ми ще не знаємо, чи стануть учасниці змагань професійними волейболістками, але із занять вони зрозуміють, що таке командний дух, смак перемоги, боротьба та підтримання фізичної форми. Саме тому одним із пріоритетів Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» є розвиток дитячого спорту в Луцькій громаді й на Волині. Часто допомагаємо спортивним клубам і організаціям. А щоб діти запам’ятали змагання, приготували для них сувенірну атрибутику», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: Робот волинян поїде в США: у Луцьку – змагання з робототехніки. Фото

Наприкінці переможці та призери отримали нагороди. Кращими гравчинями в командах турніру стали Валерія Петрович (Ковель), Аліна Яцунік (Ковель), Вероніка Падалюк (Луцьк), Анна Колбун (Луцьк), Анна Максимчук (Луцьк), Валерія Коваль (Луцьк) й Анна Оришко (Луцьк). Завершили змагання спільним виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus