USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.56 10.73

Передумали закривати: у Луцьку працюватимуть дитсадки

10 Жовтня 2022 17:26
У Луцькій територіальній громаді дитячі садки працюватимуть у штатному режимі.

Про це повідомив очільник департаменту освіти Луцької міськради Віталій Бондар, інформує ВСН.

За його словами, Луцька міська рада прийняла таке рішення відповідно до рекомендацій Міністерства освіти та науки та Волинської обласної військової адміністрації.

«Школи у нас працюють до 14 жовтня у дистанційному форматі, а садочки завтра будуть функціонувати у звичайному режимі. Про це уже попередили батьків. Можливо хтось матиме бажання лишити дітей вдома. До цього мають з розумінням поставитися й у садочку. Проте усі керівники й вихователі закладів чекатимуть завтра на дітей», – зазначив Віталій Бондар.

Нагадаємо, що після ранкових обстрілів на території України у Луцькій громаді тимчасово зупинили усі освітні процеси через небезпеку. Зокрема, планували зупинити роботу й дитячих садочків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Спаведливість Показати IP 10 Жовтня 2022 21:07
Хіба неадекватні та придуркуваті батькі після сьогоднішніх салютів можуть відправити дітей в садочок.Я дивуюсь тим батькам як можна так не любить своїх дітей.... Мега мами скажіть ?
Ору до Спаведливість Показати IP 10 Жовтня 2022 21:56
ТІ "неадекватні та придуркуваті батькі" воліють щоб їх діти були в безпеці чи Ви справді важаєте, що безпека в підвалі 5ти етажки є більша ніж під наглядом вихователів в садочку в підвалі? адже навіть з позиції фізики там руйнування можуть бути менші... чи ВИ самі вихователь і хочете щоб завтра батьки дітей не вели то від заробітної плати відмовтесь ....війна ж...
Олена Показати IP 10 Жовтня 2022 22:36
А ви маєте гарантію, що у ваш будинок не прилетить, а в садок прилетить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus