USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Передчасно помер 32-річний депутат з Любешева Ігор Корецький

28 Лютого 2024 15:22
Передчасно відійшов у вічність депутат Любешівської селищної ради від ПП «Європейська солідарність» 32-річний Ігор Корецький.

Про це сьогодні повідомили на сторінці партії у Фейсбуці.

«Глибоке співчуття рідним. Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу... Неймовірно тяжко пережити таку втрату.

Ігор був справжнім патріотом, відданим волонтером, і, звісно, чуйним чоловіком, батьком і сином», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Відійшла у засвіти талановита художниця, професорка ВНУ Тетяна Галькун

«Колектив Любешівської селищної ради, депутатський корпус і я особисто висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати, передчасної смерті сина, чоловіка, брата, батька та нашого колеги – начальника відділу правового забезпечення та управління персоналом, депутата селищної ради Ігоря Корецького.

Трагічна звістка про смерть Ігоря є тяжкою для нас усіх. Поділяємо горе родини. Спільно з вами переживаємо цей тяжкий момент. Підтримуємо вас у ці скорботні дні.

Усміхнений, цілеспрямований, життєрадісний, завжди оптимістично налаштований, – таким залишиться Ігор для нас назавжди.

Нехай він знайде вічний спокій у Царстві Небесному, а світлий, добрий спомин про нього залишиться назавжди в наших серцях та спогадах. Вічна пам’ять», – написав селищний голова Олег Кух.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus