USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Перед суворою зимою: ЄК виділить $21 млн на розчищення завалів в Україні

19 Серпня 2022 10:55
Європейська Комісія надасть 21 мільйон доларів Програмі розвитку ООН (ПРООН) для підтримки розчищення завалів в Україні від зруйнованої інфраструктури та будівель.

Про це 18 серпня повідомили у представництві Європейського Союзу в Україні.

Кошти також будуть використані для виявлення та усунення екологічних загроз, а також для ремонту або придбання стратегічних елементів інфраструктури для постраждалих регіонів, йдеться у повідомленні.

Читати ще: США готують черговий пакет військової допомоги Україні на $800 мільйонів

«Швидкий ремонт критичної інфраструктури в районах, які постраждали від війни, є першочерговим, особливо в умовах, коли насувається сувора зима. Цей проект спрямовано на відновлення об’єктів електро- та водопостачання, а також теплопостачання», – прокоментувала виділення фінансування виконувачка обов’язків постійної представниці ПРООН в Україні Манал Фоуані.

Вона також наголосила на важливості співпраці з українським урядом та місцевою владою у рамках проекту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus