USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Перед прощанням з Леонідом Кравчуком виявили гранату

18 Травня 2022 14:03
За даними правоохоронних органів, 17 травня о 9:50 ранку в будівлі Національного центру «Український дім» виявлено та вилучено гранату РГД-5 та запал до неї. Повідомляється, що працівниками Управління державної охорони України під час огляду приміщення «Український дім» у пожежній шафі було виявлено окремо запал «УЗРГМ-2» та окремо корпус гранати «РГД-5»

Правоохоронні органи вилучили запал «УЗРГМ-2» та корпус гранати «РГД-5». За цим фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Як відомо, церемонія прощання з Леонідом Кравчуком 17 травня розпочалася рівно об 11:30 за Києвом і завдяки роботі правоохоронців пройшла без ексцесів.

Зазначимо, у церемонії прощання з першим президентом України взяли участь члени сім’ї померлого, президент України Володимир Зеленський з першою леді Оленою Зеленською, міністр культури Олександр Ткаченко, міністр оборони Олексій Резніков, мер Києва Віталій Кличко, другий, третій та п’ятий президенти України – Леонід Кучма, Віктор Ющенко та Петро Порошенко, а також інші політики.

Нагадаємо, Леонід Кравчук помер унаслідок тривалої хвороби 10 травня 2022 року. Тіло першого президента України доставили із Мюнхена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus