USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

«Перед нашими вболівальниками маємо битись до кінця», – Швагринський про перемогу «Старого Луцька»

6 Травня 2019 15:22
Гравець «Старого Луцька» Дмитро Швагринський у післяматчевому коментарі розповів, що команда дуже хотіла подарувати перемогу своїм вболівальникам, тож билася на майданчику до кінця. Натомість коуч Володимир Журжій відзначив, що «Старий Луцьк» повинен був показати, що вийшов в плей-офф не просто так.

Нагадаємо, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» зіграв дві останні домашні гри у сезоні проти «Ніко-Баскета»: якщо у першому матчі лучани поступилися, то в другому – просто на жилах вирвали перемогу.

Гравець «Старого Луцька» Дмитро Швагринський розповів, що у другій грі вдалося перемогти завдяки характеру, адже команда дуже виснажена, до того ж після першої гри був емоційний спад.

«В роздягальні ми вирішили, що перед нашими вболівальниками маємо битись до кінця, що сьогодні і відбулося. Навіть ціною травм – ми перемогли сьогодні. Хочу подякувати нашим палким вболівальникам, а також журналістам», – зазначив Дмитро Швагринський та додав, що зал у спорткомплексі СНУ більш сприятливий

Також він прокоментував свій перебір фолів, через що вимушений був сісти на лавку для запасних у кінцівці матчу: «Збоку завжди важко спостерігати, ти розумієш, що можеш допомогти, але за правилами ти вже не маєш права виходити на майданчик. Тому потрібно підтримувати своїх партнерів емоційно».

Дмитро Швагринський виразив сподівання, що в команди наступного сезону все буде добре, адже у складі є чимало молодих гравців, яким по 18-19 років.
Натомість головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій, як і зазвичай, подякував вболівальникам: «Я дякую вболівальникам та гравцям, які перетерпіли, адже в нас дійсно є проблеми з травмами. Ми дотерпіли та подарували вболівальникам таку бажану перемогу, реабілітувавшись за першу гру. Вірили, що команді це до снаги, адже ми непогано грали проти «Ніко-Баскета» в Миколаєві. Відверто скажу, що установка на другу гру була такою ж самою, як і на першу. Просто зовсім по-іншому зіграли у захисті».

Щодо першої гри, то Володимир Журжій наголосив, що тоді не вдалося виконати установок на гру, зокрема з пікенролом.
"Нас банально перекидали у першій грі, але у другій ми влучили та перемогли. Запам’ятовуються останні ігри, тому нам важливо було показати, що потрапили у плей-офф не просто так", – резюмував Володимир Журжій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus