USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Пентагон: Росія втратила в Україні половину танків та більшість високоточної зброї

9 Листопада 2022 16:51
Заступник міністра оборони США з питань політики Колін Кал заявив, що росія, імовірно, втратила половину бойових танків і використала більшу частину високоточної зброї у війні з Україною.

Про це пише Бабель із посиланням на CNN.

«Путін зазнав невдачі. Росія вийде з цієї війни слабшою, ніж увійшла», – сказав він журналістам і додав, що рф має «десятки тисяч втрат» з початку війни в лютому, що «на порядок» більше, ніж втрати СРСР в Афганістані.

Читати ще: Економіка не витримує війну: Путін почав витрачати трильйони з резервних фондів

«Вони, ймовірно, втратили половину своїх основних бойових танків всієї російської армії. В Україні загрузли понад 80% сухопутних військ рф. Вони витратили більшість своїх високоточних боєприпасів, а санкції та експортний контроль дуже ускладнять їм відновлення армії до довоєнного стану. Путін пішов у цю війну, намагаючись знищити Україну як незалежну, суверенну демократичну країну. Він зазнав невдачі, і це не зміниться. Суверенна, незалежна, демократична Україна витримає», – наголосив Колін Кал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 9 Листопада 2022 17:21
І що???"Зуб за зуб,око,за око" .Хіба є інші варіанти.Або вони нас.або ми їх(проклятих колоністів) і узурпаторів.Слава Богу і Слава ЗСУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus