USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Пенсіонери знову вийшли на марш протесту в Білорусі, є затримані

30 Листопада 2020 17:14
У столиці Білорусі Мінську понад тисяча людей похилого віку в дев’ятий раз провели марш протесту проти насильства і беззаконня.

Про це повідомляє «Радыё Свабода», TUT.by, пише Українська правда.

Силовики блокували запланований маршрут, не давали людям зібратися в одну колону, блокували тротуари, проте учасники акції протесту провели ходу.
Частина учасників маршу пенсіонерів біля будівлі КДБ водила хоровод. Потім їх відтіснили люди в шоломах і з кийками в руках.

Правозахисники повідомляють як мінімум про трьох затриманих (не рахуючи двох журналістів російського видання РІА «Новости») під час нинішнього «Маршу пенсіонерів».

Марш пенсіонерів у Мінську проводиться в дев’ятий раз.

«Бабушки и деды, идем до победы!» – скандували також учасники маршу.

Повідомляється, що в акції протесту взяли участь понад тисячу осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олександр Показати IP 30 Листопада 2020 17:46
ХАНО ШАХРАЇ ЇХ ПОЧНУТЬ ВИСЕЛЯТИ З ЇХНІХ КВАРТИР ,А ЇХ ВИВОЗИТИ В ЛІС, ТО ВОНИ МОЖЕ ЗРОЗУМІЮТЬ,ЩО ВЧИТИСЬ ПОТРІБНО НА ПОМИЛКАХ ТАКИХ ЯК українці.
А Показати IP 30 Листопада 2020 19:26
У нас хто не був піонером не буде пенсіонером!
Змагарам Показати IP 30 Листопада 2020 20:13
Шановні *бабушки і дєди*! Їдьте до нас в Україну. Кидайте того клятого *бацьку*. Тут вас чекають необмежені перспективи - життя на 2300-2400гривень при 35-40роках стажу, найвищі ціни на електроенергію в Європі, найбільші витрати на комуналку взагалі, недоступна медицина, жалюгідне соціальне забезпечення, порошкове молоко і масло з пальмової олії, а також *мясовмістна ковбаса". Чекаємо.
отак Показати IP 30 Листопада 2020 20:14
Ще раз підтверджує всю ницість і підлість закордонних "ляльководів" цих маршів - на наступний раз, після дітей, інвалідів, пенсіонерів, вони готові будуть покійників з кладовищ тягати на візках вулицями, організувавши черговий "марш".
Анонім Показати IP 1 Грудня 2020 11:20
ну ладно молодь, а то старі люди, пенсіонери. Ні не учать їх чужі помилки. ну нехай набивають свої гулі.. їм не видно України ? який безлад у нас робиться і ціни дорогі а ні якості ні зарплат . ну хіба у депутатів і компанії..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus