USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.46 10.64

Павлівські спортсмени отримали тенісний стіл від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

27 Березня 2018 17:37
Активісти взяли участь у кубку з настільного тенісу Павлівської ОТГ. Змагання відбулися у селі Переславичі Іваничівського району. Перемогу здобула команда села Павлівка. Призери турніру отримали сертифікат на придбання тенісного стола, а учасники, які посіли призові місця, отримали в нагороду футбольні м’ячі.

Турнір та нагородження спортсменів відбулося за підтримки фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», інформує прес-служба волинського УКРОПу .

Володимир Шлапак, депутат Павлівської ОТГ від УКРОПу зазначив, що подібні заходи об’єднують людей та стимулюють їх займатися спортом.

«У селах Павлівської ОТГ дуже активна молодь. Однак, далеко не скрізь для неї створені нормальні умови розвитку та дозвілля. Зокрема, у селі Трубки Павлівської ОТГ тенісного столу немає, але це не перешкода для молодих людей – тенісним столом слугує звичайна тирсоплита»,– зазначив депутат.

Володимир Шлапак переконаний: якісне спортивне обладнання це стимул для молоді зайнятися спортом та підтримувати здоровий спосіб життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus