USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Патрульні затримали лучанина з 14 пакетиками наркотиків

26 Квітня 2020 22:22
Сьогодні вдень патрульні зупинили Peugeot Partner, водій якого порушив правила дорожнього руху. І керманич, і його пасажир відмовлялись називатись. Врешті, їхні особи встановили: це виявились лучани 37 та 27 років, інформує патрульна поліція Волині.

В одного з них при застосуванні такого превентивного поліцейського заходу, як поверхнева перевірка, виявили 2 поліетиленові пакетики та скляні колби з залишками невідомої речовини, схожої на наркотичну.

В іншого чоловіка знайшли 14 поліетиленових пакетиків з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну.

Осіб затримали та викликали слідчо-оперативну групу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 27 Квітня 2020 00:36
Поверхностный осмотр -а на самом деле шмон без понятых вкинут что надо и доводи что не твое!!! Как то подозрительно за последнее время очень много задержаных с наркотой и все как бы при поверхностном осмотре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus