USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку трирічний хлопчик тиждень жив у вагоні. Фото

12 Червня 2020 19:56
Трирічного хлопчика патрульні знайшли у одному з товарних вагонів на залізничній станції «Луцьк».

«Дитина разом з 35-річною жінкою у товарняку жили близько тижня», – розповів інспектор патрульної поліції Олександр Таровський.

Про це повідомляє Суспільне. Волинь.

10 червня близько 21-ої години патрульні отримали виклик від анонімної особи про те, що у вагоні на вокзалі ночує жінка із маленькою дитиною.

«Обійшли майже усі товарні вагони та в одному із потягів виявили жінку зі малолітньою дитиною. Дитина спала на підлозі. Вони знаходилися в брудному одязі. Жінка з ознаками алкогольного сп’яніння», – розповідає Олександр Таровський.

Хлопчика з вокзалу завезли спершу до міськвідділу поліції. Звідти дитину швидкою доставили до інфекційної лікарні.

Дитина нині почувається добре. Про це розповіла завідувачка відділенням №2 Волинської обласної інфекційної лікарні Ірина Капустіна, передає «Конкурент».

Із її слів, коли хлопчика привезли до лікарні, в нього була підвищена температура тіла. Тож його відразу помістили в окремий бокс з підозрою на коронавірус. Зробили ПЛР-тест. Однак лікарка каже, дитина, ймовірно, просто перегрілася або отримала стрес.

«У дитини нема температури, дитина почуває себе добре. Дитина розумна, вміє рахувати. Але постійно плаче. Разом з ним були деякі речі мами, які тут залишилися, то він їх склав в мішечок і обіймає», – розповіла Ірина Капустіна.

Зараз вирішується питання щодо поселення хлопчика у притулок.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мікола Яновіч Показати IP 12 Червня 2020 20:07
Якє нєпадобство!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus