USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Паралімпійка з Волині Марина Мажула озвучила п'ять казок Сухомлинського

25 Квітня 2023 07:12
Чотирикратна чемпіонка світу, с рібна призерка Паралімпійський ігор у Токіо, волинянка Марина Мажула долучилася до проєкту «Сухомлинський серед зірок».

Про це повідомили у Педагогічному музеї України.

Як зазначається, голосом чотирикратної чемпіонки світу, трикратної чемпіонки Європи, срібної призерки Паралімпійських ігор у Токіо, Заслуженого майстра спорту України Марини Мажули звучатимуть такі казки Василя Сухомлинського:

– День у лузі

– Дерево для невідомого друга

– Куди летять ластівки

– Оса стукає у вікно

– Промінь і холодинка

Марина Анатоліївна Мажула – українська спортсменка із параканое, призер Літніх Паралімпійських ігор, триразова чемпіонка світу, дворазова чемпіонка Європи. Майстер спорту України. Вона у спорті з 2011 року. Свій шлях у параконое почала у 2017 році. Змагається у байдарці-одиночці на дистанції 200 м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus