USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Пам’яті полеглого Героя: лучани організували 45-денний сплав Дністром

15 Жовтня 2022 23:26
У неділю, 16 жовтня, стартує велика експедиція Дністром. За 45 діб лучани пройдуть на веслах 800 кілометрів.

Про це у Фейсбуці повідомив Андрій Пилипюк із Волинського річкового клубу.

Він зазначив, що цей сплав присвячують загиблому захиснику України лучанину Олександру Мартинюку.

«У цей важкий для всіх час дуже складно відкривати ширму майбутнього й дивитися, а що там буде завтра! І ще важче планувати! Проте ми посміли це зробити і поставили у свій календар наступні півтора місяця нашого життя!!! Дякуємо ЗСУ за цю можливість! Тепер оголошуємо анонс того, що планували, ідею, якою жили кілька останніх місяців – велика експедиція на річку Дністер протяжністю у 800 кілометрів та тривалістю у 45 діб на веслах», – йдеться в дописі.
Читати ще: «Такі хлопці не повинні гинути»: друзі згадують про загиблого Героя з Луцька Олександра Мартинюка

Волиняни мають на меті пройти Дністер (від витоків до кордону Молдови), комплексно вивчити долину річки, зібрати низку краєзнавчих матеріалів та відзняти відеоролик. Упродовж експедиції відбуватиметься збір коштів, які по завершенню передадуть ЗСУ.
«Ми не можемо уявити, що буде попереду... Точно буде мокро та холодно! Також не виключаємо ймовірність, що з якихось причин, можливо, доведеться зійти з маршруту... Проте налаштовані на успіх! Цю експедицію ми присвятимо нашому товаришу, туристу, воїну, захиснику України, герою Саші Мартинюку, що загинув на війні за вільну Україну! Ви ж матимете змогу слідкувати за нами на нашій сторінці інстаграм: @vrc.splav.lutsk», – додав Андрій Пилипюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus