USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Пакистан відправив в Україну 10 тисяч снарядів для «Градів», – ЗМІ

12 Лютого 2023 22:24
Пакистан постачає в Україну боєприпаси радянських калібрів і має намір збільшити обсяги поставок. Одночасно країна купує російську нафту з великими знижками.

Про це пише Еспресо з посиланням на видання The Economic Times.

Стверджується, що Пакистан нарощує військові поставки в Україну, використовуючи порти Німеччини та Польщі. Зокрема Ісламабад відправляє реактивні боєприпаси до систем залпового вогню «Град».

За даними видання, перша партія таких снарядів у кількості понад 10 тисяч штук на початку лютого вирушила з пакистанського порту Карачі за маршрутом до німецького порту Емден. Вже звідти снаряди повезуть в Україну.

«Хоча Пакистан благав Росію про зниження ціни на нафту в умовах економічної кризи, він регулярно постачає зброю в Україну», – пише видання з посиланням на свої джерела.

Політика Пакистану на тлі війни в Україні

За даними ЗМІ, Пакистан таємно постачає в Україну зброю. У минулому Київ і Пакистан вже мали досвід військового співробітництва, але тепер потоки зброї пішли в протилежний бік.

В цей же час Пакистан намагається скористатися скрутним становищем Росії, що потрапила під західні нафтові санкції. Ісламабаду вдалося домогтися солідних знижок від Москви на покупку нафти і нафтопродуктів.

Схожа ситуація і з Туреччиною. З одного боку Анкара таємно допомагає Україні боєприпасами, а з іншого – активно нарощує обсяги торгівлі з Росією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 12 Лютого 2023 22:58
На двух стiльцях не всидиш одночастно…. Нiякоi моралi та принципiв, продажнi пацюки….

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus