USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Пакистан накрили сильні зливи, загинули 10 осіб

1 Червня 2021 09:00
У східній пакистанській провінції Пенджаб десять людей загинули і троє травмувалися через сильні дощі, які накрили регіон.

Про це у вівторок, 1 червня, повідомило агентство Синьхуа, передає Корреспондент.net.

За його даними, вісім осіб, включаючи чотирьох дітей і трьох жінок, загинули в місті Окара, коли під час грози завалився дах будинку. Три людини отримали поранення.

В іншому населеному пункті людина загинула, оскільки на неї впала стіна будівлі, коли вона проходив повз. Ще один чоловік став жертвою удару блискавки.

Згідно з прогнозом Метеорологічного департаменту Пакистану, грози разом із сильними вітрами пройдуть і в інших частинах країни.
Нагадаємо, в Україні розігралася негода - у низці регіонів пройшли грози з градом, десятки населених пунктів залишилися без електрики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus