USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Отруєння неякісним алкологем в Індії: 131 людина померла

23 Лютого 2019 22:07
У результаті отруєння фальсифікованими спиртними напоями в індійському штаті Ассам загинула 131 особа.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на портал The Quint.

«Щонайменше 131 людина загинула після споживання неякісного алкоголю у штаті Ассам», - повідомили у поліції.

Через зростання кількості загиблих уряд штату Ассам в суботу заборонив виробництво «lali gur» - речовини, що використовується для виготовлення незаконного спиртного напою.

Уряд раніше дав дозвіл на цю рідину, оскільки вона використовувалася для годування корів, але люди згодом почали використовувати її для виробництва незаконного спиртного.

Як зазначається, інцидент стався в районі чайної плантації Халміра, зразки алкоголю були відправлені на аналіз до лабораторії поліції.

Раніше повідомлялося, що від отруєння фальсифікованими спиртними напоями у північно-східному індійському штаті Ассам загинули 84 особи. 200 людей знаходяться у шпиталі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus