USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Отруєння чи нещасний випадок: еліта РФ хоче відсторонити Путіна і поставити на його місце директора ФСБ

20 Березня 2022 13:44
У середовищі російської бізнесово-політичної еліти формується група впливових осіб, опозиційних до Володимира Путіна.

Як інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони, вони хочуть якнайшвидше відсторонити Путіна від влади й відновити економічні зв’язки з Заходом.

Певна частина російської політичної еліти РФ розглядає як наступника Путіна директора ФСБ Олександра Бортникова. Саме він останнім часом потрапив у немилість з боку російського диктатора. Офіційна причина – фатальні прорахунки у війні проти Україні.

Олександр Бортников та його відомство відповідали за аналіз настроїв населення України та спроможність української армії.

Читати ще: $5 млрд витрачено марно: Путін розслідує розкрадання коштів, виділених на створення п’ятої колони в Україні, – ЗМІ

Відомо, що Бортников та деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення Путіна від влади. Зокрема не виключають отруєння, раптової хвороби або іншої «випадковості».

Цілком імовірно, що саме з цими процесами пов’язаний нещодавній «злив» розташування чеченських підрозділів на півночі Києва.

Читати ще: Кадировці в Україні: воєнні злочини та місця перебування чеченських окупантів

Інформація надійшла саме від російської сторони. Імовірно, так керівництво ФСБ намагається послабити вплив Кадирова. Також це може бути спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою в обхід нинішнього керівництва РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus