USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Осиротіли син і донька: на Волині попрощалися з Героєм Михайлом Деркачем

27 Серпня 2023 06:46
У журбі та скорботі схиливши голови, жителі Маневиччини 26 серпня провели в останню дорогу Михайла Деркача – земляка, односельчанина, відважного воїна, який з перших днів російської агресії став на захист Батьківщини та свого народу. 22 серпня 2023 року, гідно виконуючи бойове завдання на Луганщині, український захисник загинув.

Про це повідомили в Маневицькій громаді.

Михайло Юрійович народився у селі Оконськ, виріс у Великій Яблунці, тут мешкають його батьки. Воїн із сім’єю проживав на території Ковельського району. Теплий літній день став чорним від смутку для батьків, які поховали молодого сина, для дружини, яка втратила коханого чоловіка, семирічного сина Юрія та однорічної донечки Вікторії, яких уже ніколи не обійме татусь.
Попрощатися зі світлою, позитивною і надзвичайно доброю людиною та сказати останнє дякую до будинку батьків у Великій Яблунці прийшли рідні, друзі, односельчани, бойові побратими, керівництво громади, військові.
Відспівали бійця у Свято-Хресто-Воздвиженському храмі. Поховали з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus