USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Осиротіли двоє синочків: у Ківерцях попрощалися з Героєм Віталієм Дудком

Сьогодні 10:23
Учора Ківерці в жалобі прощалися з Героєм Дудком Віталієм Миколайовичем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили в Ківерцівській міській раді.

Народився Віталій Дудко 28 лютого 1986 року в місті Стрий Львівської області. Навчався у ЗОШ №4 міста Ківерці. Фахову освіту за кваліфікацією інженер-механік здобув у Луцькому національному технічному університеті.

19 травня 2022 року був мобілізований до Збройних сил України. Був учасником найзапекліших боїв проти ненависного ворога. Загинув молодший сержант Дудко Віталій Миколайович 23 вересня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу позицій Сил оборони України поблизу міста Селидове Покровського району Донецької області.
25 вересня скорботний кортеж «На щиті» з тілом воїна-захисника на рідному подвір’ї зустріли безутішні дружина та мати. А наступного дня, омивши слізьми бездиханне тіло, вони востаннє провели Героя за поріг рідної хати…
Попрощалися з воїном родичі, друзі, знайомі, побратими. Вшанували пам’ять Героя очільники міста, вдячні земляки, схиливши голови та вклякнувши на коліна.
Траурна процесія пройшла від рідного дому вулицями міста до храму Покрову Пресвятої Богородиці. Чин поховання здійснив протоієрей Іван Семенюк.
Місцем Вічного спочинку для воїна-захисника Дудка Віталія Миколайовича стала Алея Слави на міському кладовищі. Воїни почесної варти тричі відсалютували Герою, шануючи його ратний подвиг.
Без батька залишилося двоє синочків, овдовіла молода дружина, почорнілою від горя зосталася мати, але пам’ять про воїна-захисника житиме вічно.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus