USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Осиротіла ще одна родина: Маневиччина попрощалася з Героєм Анатолієм Неведюком

23 Червня 2024 10:01
У журбі та скорботі 22 червня на Маневиччині проводжали в останню земну дорогу молодшого сержанта Анатолія Неведюка, який загинув 19 червня 2024 року на Харківщині.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

40-річний уродженець села Северинівка після одруження разом з дружиною Вітою Володимирівною проживали у Куклах, виховували сина та доньку. Син Владислав цього року випускник. Донька –школярка. Анатолій Петрович довгий час працював завідувачем господарства у Куклинському ліцеї. Був добрим, щирим душею та відкритим до спілкування односельчанином, хорошим, чуйним колегою.
З початку лютого цього року командир бойової машини мужньо боронив від вторгнення ворога рідну землю, захищаючи незалежність України. У пошані зустрічали тіло захисника жителі Колківської та Маневицької громад. Велелюдною ходою з усіма військовими почестями проводжали до місця вічного спочинку Героя. Панахиду відслужили у Свято-Михайлівському храмі.
Без надійної опори залишилися згорьовані батьки, овдовіла дружина, осиротіли донечка та син. Гірко й боляче усвідомлювати, якою страшною є ціна нашої свободи. Добрий і світлий спомин про полеглого назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив та шанував.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus