USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

«Освистали голос розуму»: Сивохо кинувся жаліти Фокіна, якому закидають держзраду

2 Жовтня 2020 11:18
Ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо заступився за Вітольда Фокіна після того, як його виключили зі складу ТКГ за висловлювання про ситуацію на Донбасі. Сивохо вважає, що те, що відбувається – цькування.

Відео зі зверненням Сивохи оприлюднила ексміністр юстиції України Олена Лукаш у телеграмі.

«У ситуації з Фокіним нічого несподіваного не відбулося. Знову цькування, вульгарне і мерзенне. Як вульгарний і мерзенний той, хто її організував. Мені це знайомо. В черговий раз голос розуму закричали і освистали. В черговий раз всі проявили себе, кожен на своєму місці», – сказав Сивохо.

Він зазначив, що після звільнення Фокіна і ситуації, що склалася, не зрозуміло, куди рухатися далі.

Читати ще: «У нас війна, а не внутрішній конфлікт, не переплутайте!» – ексочільник роти «Світязь» до Сивохи

«Нам не запропонували плану «Б». Тому ми далі йдемо своїм шляхом, орієнтуючись на бажання українців жити в мирній країні. А Вітольду Павловичу великий респект за позицію», – заявив ексрадник секретаря РНБО.

Також він подякував тим, хто «повернув Фокіна в активну політику».

«Спасибі, що зробили йому хороший піар. Тепер в команді світу з’явився ще один досвідчений і сильний гравець. Мир нам», – зазначив Сивохо.
29 вересня, на засіданні парламентського комітету з державного будівництва, де розглядалися його скандальні висловлювання, зокрема, про необхідність амністії прокремлівських терористів, Фокін заявив: «Ніякого підтвердження того, що там війна між Україною і Росією, поки не бачив». За його словами, проти ЗСУ на Донбасі воюють тільки проросійські найманці з 30 країн світу. 30 вересня президент Володимир Зеленський своїм указом звільнив Фокіна з ТКГ.

Після відставки Фокіна деякі політичні партії заявили про те, що вимагають порушити кримінальну справу щодо Фокіна за фактом державної зради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Ага Показати IP 2 Жовтня 2020 11:30
Вилізли -ще один клоун.та незрозуміла-міністр яника!.Забули про з.ізд в Сєвєродонецьку де ділили Украіну на вотчини....
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2020 11:37
Нашей стране не хватает политиков готовых отстаивать мир не только на словах, а конкретными действиями. Сивоха и Фокин продемонстрировали как нужно отстаивать своё мнение не смотря на давление радикалов, приспособленцев и конъюктурщиков. Зеленский все дальше от своих обещаний достигнуть мира в стране и все ближе к очередному разочарованию.
123 до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2020 13:13
Перекладаю твої слова на зрозумілу мову, - не хватає тобі політика, який би злив Україну пуйлу. Який би прикриваючись миром, впихнув гібридну війну всередину країни, і який би легалізував цей весь генетичний мусор ... Ось все що ти хочеш.
Анонім до 123 Показати IP 2 Жовтня 2020 14:03
Как заметил президент РФ В. Путин, война на Украине закончится тогда, когда иссякнет терпение украинского народа. В том числе и по отношению к западным «друзьям».
" до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2020 14:22
Хотедось бы знать отслеживают ли твои посты нужные службы! и в отличии от путлера-ни одна западная страна не воюет и не только с Украиной.
Анонім до " Показати IP 2 Жовтня 2020 14:31
Я их по ай пи вычислю)))) знакомое?
Наталія до 123 Показати IP 2 Жовтня 2020 15:17
100%
Анонім до 123 Показати IP 2 Жовтня 2020 18:56
Це ти жителів Сходу називаєш "генетичним мусором"? По-перше, там такі самі громадяни, як і ми. По-друге, вивчи українську мову - сміття, а не мусор. Україну ніхто з цих людей, про яких йдеться, не зливає. Її злили Турчинови-Порошенки-Коболєви-Свинарчуки і багато багато інших. Хто під патріотичні гасла продавав паперові жилети військовим? Хто заробляв на війні, купуючи в Россії військову техніку, що вийшла в тираж, а потім продавав в Міноборони? Хто отримував мільярдні премії? Хто вирубує Карпати? Хто закриває лікарні і амбулаторії? А скандал з сином Байдена вже призабули? Це, по-твоєму, не злили Україну? Вже давно, при чому, під виконання гімну. А ти і не помітив. Все сидиш і Путіна боїшся. Єх ти, патріотику...
123 до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2020 22:49
Ні, тролику. Генетичний мусор, це всі хто стріляє в наших солдат, це гіві і мотороли різних мастей, це всі хто проклинає Україну і ненавидить її. Це і є генетичний мусор. А у вас схоже маячня почалась, якась абракадабра з застарілих фсб-шних методичок і страшилок про распятого мальчіка... Відпочиньте трохи, а краще пролікуйтесь.
Арафат Показати IP 2 Жовтня 2020 11:50
Нерозуміть, убогі, що тільки відсутність яєць у влади дозволяє їм "гнати" на Україну. Але небезпека в тому, що соплежуйство владців призведе до народної прокуратури - безжальної та необ"єктивної. І перегорне Україна цю криваву сторінку і почне жити за своїми правилами.
лучанка Показати IP 2 Жовтня 2020 12:11
Я б запронувала всіх "сочувствующих" відправити туди, до" сєпарів", навіщо тут мучитись, хай там живуть вільно і не зацьковано. Вихідці з Даунбасу-це діагноз.Це не лікується.Це назавжди.
дідо до лучанка Показати IP 2 Жовтня 2020 15:05
По вам можна вивчати як дефіцит йоду впливає на деяких волинян.
Лучанин до дідо Показати IP 2 Жовтня 2020 16:41
Чоловіче! Ну пропустили прийом ліків, ну хоть вечірній не пропустіть, бо у вас загострення!
До лучанка Показати IP 2 Жовтня 2020 12:49
Влучно сказано і додати нічого!
До Показати IP 2 Жовтня 2020 15:41
Патріоти а чому кравчук який віддав ядерну зброю не зрадник??? Більшої зради навіть уявити тяжко...
??? до До Показати IP 2 Жовтня 2020 16:42
А хто вам сказав, що патріоти вважають кравчука не зрадником ? Може ви патріотів з кимось іншим перепутали ... з опзж наприклад ?
До до ??? Показати IP 2 Жовтня 2020 16:57
Мусить якась відповідальність бути.. А то воно по каналах ходить інтервью дає, пенсію немаленьку за рахунок нас отримує... Бреше..
Я до До Показати IP 3 Жовтня 2020 09:07
а відповідальність потрошенка трупчинова і іншої св.лоти де???????Аж тепер Фокіна побачили??
123 до Я Показати IP 3 Жовтня 2020 14:24
Не волнуйтесь так, товарищ капитан, ГУЛАГИ не вернете никогда!
Я до 123 Показати IP 4 Жовтня 2020 11:54
зате поляки для свідомих Березу Картузьку повернуть.. потішетесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus