USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Острів любові»: перший український еротичний серіал можна переглянути онлайн

23 Жовтня 2022 00:24
Перший український еротичний серіал «Острів любові» режисера Олега Бійми вийшов онлайн на «Такфлікс».

Про це пише ШоТам.

«Острів любові» з’явився на телеекранах у 1995 році. Кожна з 10 серій – це екранізація творів класичної української літератури, від Ольги Кобилянської і Марка Вовчка до Євгена Гуцала та Гната Хоткевича.

Серіал досліджує різні прояви кохання в українській культурі та літературі: комічні, трагічні, іронічна та гротескні.

Історії в серіалі відбуваються і в ХІХ столітті, і під час Першої світової війни, і в 1990-ті роки та охоплюють широку георграфію: від Карпат до Києва та Миколаєва.

Читати ще: Українські фільми показуватимуть на Netflix

У серіалі знялися, зокрема, Нонна Копержинська («За двома зайцями»), Антін Мухарський, Костянтин Степанков («Білий птах з чорною ознакою», «Вавилон ХХ»), Олександр Гай («Тіні забутих предків») та інші. Фільмували його у Львові та Києві в 1995 році.

«Мені хотілося всьому світу довести, що Україна – це нація, яка знається на любові, на сексі. Навіть український фольклор і етнографія наскрізь еротичні – там стільки підтекстів і натяків», – розповідає про серіал режисер Олег Бійма.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus