USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.00 41.30
  • PLN 10.35 10.50

Останній дзвоник у правознавчому ліцеї у Луцьку. Фото

26 Травня 2017 12:24
У навчальних закладах Луцька сьогодні, 26 травня - особливий день, коли звучить останній дзвінок.

За парти цього навчального року востаннє сіли вихованці правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради Волинської області.

Керівник волинської поліції Петро Шпига привітав підшефних ліцеїстів зі святом останнього дзвоника , повідомили у прес-службі поліції Волині у Твіттері.



Більшість вихованців Луцького правознавчого ліцею пов’язують своє професійне майбутнє з роботою в правоохоронних органах. Зокрема, торік такий вибір здійснили понад 70 відсотків випускників цього закладу. Загалом у ліцеї навчається майже півтисячі дітей, інформують у прес-службі поліції області.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні та українських бійців, котрі загинули в боротьбі з російськими окупантами в зоні антитерористичної операції.

До меморіальної дошки на честь випускника ліцею Дмитра Йовзика, який загинув в зоні проведення АТО, поклали букети живих квітів.

На урочистості відзначили найуспішніших вихованців ліцею.

Петро Шпига вручив двом ліцеїстам перші їх погони. Зокрема, погони сержанта одержали десятикласники Олександр Шепєлєв і Максим Сорочук.

Традиційно завершилася урочистість святковим маршем ліцеїстів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus