USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Осоромився в прямому ефірі: Лещенко не зміг відповісти на просте запитання про діяльність УЗ

10 Лютого 2022 11:46
Колишній нардеп, член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко не зміг відповісти на просте запитання, що стосувалося загальних знань про роботу залізниці.

Про роботу залізничників у нього запитали під час прямого ефіру на державному телебаченні, передає УНІАН.

Телеведуча поцікавилася у Лещенка, навіщо залізничники б’ють молотком по колесах на станціях.

Лещенко спробував уникнути прямої відповіді на запитання, пославшись на заборону голови наглядової ради УЗ щодо обговорень діяльності компанії на публічних майданчиках.

«Керівник наглядової ради Гепард Хафер жорстко поставив умову, що жоден член наглядової ради не може виступати на будь-яких публічних майданчиках про «Укрзалізницю», – сказав Лещенко.
Тоді телеведуча зауважила, що питання стосувалося не діяльності компанії, а загальних знань про функціонування УЗ.

Лещенко додав, що обговорив попередньо з каналом умови своєї участі в ефірі: «Я, коли вступив на цю посаду, чітко окреслив, що жодні теми, які стосуються «Укрзалізниці», я обговорити не можу. Оскільки є така інструкція наглядової ради до своїх членів наглядової ради».

Він порадив журналістам «шукати такі теми для розмови», щоб вони «не підставляли» його перед тим органом, в якому він працює.

Врешті телеведуча сама ж відповіла на своє запитання: «Вони (залізничники, – ред.) це роблять для того, щоб запобігти руйнації колісних пар».

Зауважимо, як пишуть Українські новини, Сергій Лещенко отримав у січні 2020 року зарплату в «Укрзалізниці» у розмірі 332 000 грн.

У грудні 2021 року Кабмін затвердив переможців конкурсу на посади членів наглядової ради Укрзалізниці, серед яких був й Сергій Лещенко.

Сергій Лещенко – колишній нардеп Верховної Ради.

У 2019 році на парламентських виборах Лещенко висувався в київському 220 окрузі. Проте програв кандидатці від «Слуги народу» Ганні Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 10 Лютого 2022 13:07
Ведуча задала запитання, але сама на нього фактично не дала відповіді. Це так само як спитати, "чому вода в чайнику кипить?", а потім відповісти "бо знизу вогонь горить". Але фізична суть процесу зовсім не розкрита. Те саме і тут. Яким саме чином стукання запобігає руйнуванню колісних пар? Що саме виявляє це стукання? коли стукають на що саме звертають увагу: на звук, на віддачу чи на щось інше?
Просто Показати IP 10 Лютого 2022 13:23
Країна л* йна. Яке не горить, не тоне, не здихає. Воно прилаштовуєтьсч у верховній раді, в кабінеті міністрів, в організаціях і відомствах. Воно гребе на себе все, що може - гроші, пільги, машини. Коли його зачепити, воно починає верещати, робити чорне білим, нахабно обдурювати, викручуватися. Потім воно десь зникає. Тимчасово. Щоб прилаштуватися в іншому місці і тихо гребти знову.
Н да до Просто Показати IP 10 Лютого 2022 14:12
І країна зрадників та тих,які на ром.м.переходять!
Анонім до Просто Показати IP 10 Лютого 2022 14:45
а винна революція коли "кто был никем тот станет всем"прийшли до влади.а це їх нащадки )))))
Лучанка Показати IP 10 Лютого 2022 14:14
Ніколи не могла терпіти Сергія. Жах,слизняк,крахобор,слизька особа,а ще й "дуже красива" та "дуже мила")
скептик до Лучанка Показати IP 10 Лютого 2022 17:49
зате вміє знаходити теплі місця і користуватись банківською карткою. а колеса ? навіщо йому ті колеса?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus