USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Особливості використання та призначення зарядної станції EcoFlow RIVER Pro*

15 Липня 2022 16:10
Розвідка боєм – це один зі способів видобутку інформації про супротивника. Зокрема, противник нав’язує опоненту бій, щоб дізнатися більше інформації. Однак зараз, у вік нових технологій, найбільш цінним ресурсом будь-якої армії вважається не тільки дорога зброя, але й професійні кадри. Тому в цивілізованих розвинених державах прийнято берегти власні сили, використовуючи інші методи розвідки, які не передбачають участь збройних сил у бойових діях.

Як забезпечити роботу техніки без доступу до електричних мереж?

Для цих цілей використовують розвідувальні апарати, зокрема дрони та безпілотники. Для здійснення розвідки використовують радіолокаційні машини та оптичні прилади. Якщо для роботи спеціальних пристроїв, що розташовані на машинах, достатньо акумуляторів або палива, то безпілотники та тепловізори потребують регулярного зарядження. Управління безпілотниками здійснюється з використанням планшетів та ноутбуків. Щоб техніка працювала злагоджено, необхідне постійне джерело живлення, наприклад, портативна станція https://norfin.com.ua/ua/zaryadnaya-stantsiya-ecoflow-river-pro-720-vtch/, яка дозволить заряджати пристрій.

В окопах під час тривалого перебування у лісистій місцевості доступу до ліній електропостачання немає. Саме для таких цілей створено альтернативні джерела живлення. Йдеться про зарядну станцію EcoFlow RIVER Pro.

Сфера застосування та призначення зарядної станції EcoFlow RIVER Pro

Портативна електростанція призначена не тільки для заряджання акумуляторів різних гаджетів, планшетів і телефонів, а й для підключення стандартних побутових приладів. Це може бути чайник, електроплита.
Можливості зарядної станції EcoFlow RIVER Pro:

• З використанням EcoFlow RIVER Pro можна забезпечити роботу невеликого холодильника для зберігання продуктів харчування.

• Пристрій ідеально підійде не тільки для військових, але й мисливців, туристів, рибалок, а також людей, які віддають перевагу еко-туризму.

• З використанням електростанції можна завжди перебувати на зв’язку, мати доступ до інтернету та соцмереж.
Невелика вага та легкість в керуванні робить станцію EcoFlow RIVER Pro незамінним помічником для військових та туристів. Пристрій можна перевозити в машині або носити з собою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus