USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Особливості вибору змішувачів для кухні*

8 Серпня 2022 18:15
Змішувач для кухні має бути гнучким, щоб спростити прибирання та очищення овочів. Під час вибору висоти виливу слід орієнтуватися на глибину мийки. Тут діє стандартне правило: що глибша чаша, то вищим може бути вилив. Допоможуть з вибором змішувача послуги сантехніка у Луцьку, що має великий досвід.

Вибір висоти та форми виливу

Однак у крайнощі впадати теж не потрібно: занадто короткий вилив у маленькій ємності не дозволить набрати рідину або помити глибоку тару. Можна припустити, що правильно буде підібрати для маленької чаші високий змішувач, але це не так. Таке рішення, виключить проблему з наповненням каструлі, але бризки, які будуть відбиватися від дна раковини з великої висоти, розлітатимуться.

Важливо, щоб струмінь падав точно в центр чаші. Якщо вона буде близько до задньої стінки, то вода завжди буде затікати за мийку. А якщо гусак розташований близько до зовнішньої стінки, то імовірне потрапляння вологи на підлогу. При встановленні змішувача з підігрівом допоможе електрик, якого можна знайти за посиланням https://lutsk.kabanchik.ua/ua/category/elektrik та спростити своє життя.
Різновиди змішувачів з гнучкими системами

Чудовим варіантом буде придбання гнучких систем.

Вони є у трьох варіаціях:

- Вилив на шарнірах – це рухома конструкція, що складається з кількох трубок, з'єднаних між собою. Таким чином, користувач може самостійно підбирати висоту і кут нахилу потоку.

- Висувний – усередині крана розташований гнучкий шланг, який за потреби висувається вперед на 1-1,5 м.

- Гнучкий – внутрішній шланг виконаний з м'якого матеріалу, укладеного в гнучкий утримувач. Це недорогий варіант, який дуже зручний, але через специфічний вигляд підійде не для будь-якого інтер'єру.

Форма виливу може бути будь-якою: прямою, вигнутою, дугоподібною. Тут все залежить від особистих уподобань та дизайну приміщення. Багато спеціалістів пропонують свої послуги на сайті Кабанчик. Тут можна знайти електрика, сантехніка та чимало інших майстрів.
Є кілька варіантів встановлення кухонного змішувача:

- В отвір мийки – найпоширеніший, коли кран монтують в отвір стандартного розміру за допомогою шпильки або затяжної гайки.

- В отвір стільниці – обираючи такий різновид, слід обов'язково уточнити, чи призначена модель, що сподобалася, для подібної установки. Інакше велика ймовірність, що довжини різьбової частини не вистачить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus