USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Оштрафували на 34 тисячі: біля Луцька чоловіка вдруге за рік зловили п’яним за кермом авто

Сьогодні 09:39
У Луцьку покарали чоловіка, який вдруге за рік їздив у стані алкогольного сп’яніння. Він заплатить 34 тисячі штрафу, а також на три роки залишиться без водійського посвідчення.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався в селі Липини Луцького району 15 червня 2024 року о 01:20 ночі. Юрій С. п’яним керував автомобілем Toyota Yaris. Прилад «Drager» показав 1,59 проміле алкоголю в крові.

Читати ще: П’яний водій на Volkswagen влетів у «Славуту»: волинянин відсидить два роки за ДТП з постраждалими

Чоловік вдруге за рік притягується до відповідальності за подібне правопорушення. У травні 2024 року Ківерцівський райсуду оштрафував водія на 17 тисяч гривень з річним позбавленням водійських прав. Крім того, Острозький райсуд Рівненської області штрафував його на 40 800 гривень з позбавленням прав на п’ять років.

Вина керманича у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 2 ст. 130 КУпАП підтверджується протоколом, актом огляду на стан алкогольного сп’яніння і записами із відеореєстратора.

Суд оштрафував Юрія С. на 34 тисячі гривень з позбавленням права керування на три роки.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus