USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Оштрафували лучанина та киянина, які хотіли виїхати в Польщу з підробними документами

11 Травня 2022 16:52
Киянина та лучанина оштрафували за спробу виїхати у Польщу з підробленими документами.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

Прокурори Любомльського відділу Ковельської окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальних провадженнях про вчинення 21-річним жителем Києва і 39-річним жителем Луцька підроблення офіційних документів та використання завідомо підробленого документу задля незаконного перетину державного кордону України (ч.ч. 1,4 ст. 358 КК України).

Чоловіки призовного віку, не маючи законних підстав для звільнення від військового обов’язку, аби виїхати в період дії правового режиму воєнного стану у Республіку Польща, надали прикордонникам власноруч підроблені документи: молодший – свідоцтво про повернення в Республіку Вірменія на чуже ім'я, старший – тимчасове посвідчення військовозобов'язаного.

Перетнути кордон їм не вдалося.

Суд визнав обох чоловіків винуватими у вчиненні цих кримінальних проступків й, врахувавши усі обставини, призначив їм покарання у виді штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 11 Травня 2022 17:24
Скажіть будь ласка за що жити людям? Як мамі з малими дітьми працювати? Лишати дітей самих? Чи їхати назад в Україну??? Держава обмежила виїзд, але не подумала про те що багато хто втратив роботу. Тому наших багато вертаються - бо не мають за що жити.
Інстинкт самозбереже до 111 Показати IP 11 Травня 2022 19:48
Та в кого Ви запитуєте??? Залишається лише одне (див. моє ім'я)!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus