USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

Оркам РФ забороняють скаржитись через відсутність обіцяних грошей, – розвідка

4 Квітня 2022 20:57
Російські військові замість грошових виплат отримують додаткові вихідні, також їм заборонено скаржитися на відсутність фінансування.

Про це в Фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Отримано документи, які засвідчують, що російські військові не отримують обіцяних їм грошових виплат. В телеграмі, адресованій командирам дев’яти військових частин, висловлюється обурення щодо звернення російських військовослужбовців до центральних органів військового управління. Як слідує з документа, окупантам обмежують грошові виплати, обіцяючи натомість надати додаткові вихідні. При цьому забороняють скаржитися на відсутність фінансування та навіть призначають провадження щодо таких спроб», – ідеться у повідомленні.

Також із документів випливає, що при перевірці учасників російсько-української війни були виявлені незаконно направлені в Україну строковики. Проте документ не містить вказівок повернути солдатів додому.
Також російське командування наказує скласти окремий список військовослужбовців, які відмовилися брати участь у бойових діях проти України.

Документ підписаний заступником командувача південного військового округу Петром Гібертом.

Як повідомляли, російські терористичні війська продовжують зазнавати суттєвих втрат на території України. Кількість їх загиблих з 24 лютого по 4 квітня вже становить орієнтовно 18 300 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus