USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.33 41.60
  • PLN 10.60 10.77

Організували наркобізнес: волинянина та прикордонника засудили на 9 років позбавлення волі

Сьогодні 11:11
Любомльський районний суд виніс вирок щодо організатора та одного з учасників злочинної групи, які продавала наркотичні речовини мешканцям області.

Про це інформує пресслужба ДБР.

Наркобізнес організував мешканець Волині, який залучив до справи військовослужбовця прикордонного загону та ще одного місцевого мешканця. Матеріали щодо останнього виділено в окреме провадження. Зловмисники з травня по жовтень 2023 року збували клієнтам небезпечну психотропну речовину «PVP», а також канабіс, який вирощували самостійно.

Читати ще: 10 років без прав і 51 тисяча штрафу: у Луцьку водій поплатився за їзду під кайфом

Суд визнав їх винними у незаконному придбанні, зберіганні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинених повторно, організованою групою (ч. 3 ст. 307 КК України) та засудив до 9 років позбавлення волі. Також арештоване майно, яке належить обвинуваченим – частки в приватних будинках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus