USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Оренда машини в Івано-Франківську: особливості вибору*

15 Серпня 2022 16:45
Гості та жителі Івано-Франківська можуть скористатися орендою автомобілів у компанії NarsCars. Тут пропонують великий вибір моделей для будь-яких потреб.

Клієнти можуть обрати між такими класами транспортних засобів: бюджетні, преміальні, мінівени, кабріолети, електромобілі, позашляховики тощо.

Для знайомства з містом краще орендувати техніку, а не користуватися громадським транспортом. Вигідна оренда авто Івано-Франківськ – прекрасна можливість рухатися у будь-якому напрямку, не прив’язуючись до графіка міського транспорту.

Ідеальний автомобіль для міста

Перш за все, варто визначитися з типом техніки, яку хочете орендувати. Адже одні подорожують удвох, а інші – цілою родиною. Якщо компанія складається з двох-трьох людей, то цілком достатньо компактної легкової машини. Чудовим варіантом стане:

- Kia Ceed;

- Ford Focus;

- Chevrolet Sparks;

- Skoda Fabia.

Такий транспорт потребує мінімум пального, тому його експлуатація не стане відчутним ударом по бюджету. Разом з тим, пересуватися невеликою компанією цілком комфортно.

Мінівени та позашляховики обирають ті, хто хоче максимум комфорту або подорожує великою компанією. Аналогічний тип авто підходить і для водіїв з дітьми. Наприклад, Mercedes Vito або Hyundai Tucson може перевозити велику родину або компанію друзів.

Додаткові можливості техніки

Для оренди транспортного засобу в NarsCars потрібні водійське посвідчення та паспорт. Крім того, стаж керування машиною має складати не менш як два роки, а сам водій – бути старшим за 23 роки. На оформлення та отримання машини потрібно лише 10-15 хвилин!

Варто відзначити прекрасний стан всього автопарку компанії. Крім того, сучасні пристрої допоможуть у керуванні. Серед них:

- АБС;

- система курсової стійкості;

- моніторинг сліпих зон;

- допомога при екстреному гальмуванні;

- система виявлення пішоходів та інше.

Навіть моделі середнього цінового сегмента оснащені такими корисними системами. Тому кожен водій може легко зорієнтуватися навіть на незнайомій вулиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus