USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Ордени двох Героїв з Колківської громади вручили їхнім рідним

Сьогодні 21:03
Указами Президента України від 22 березня 2024 року та від 20 грудня 2023 року волинських Героїв Гонту Валерія Михайловича та Свиридюка Богдана Романовича посмертно нагороджено орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили в Колківській громаді.

Валерій Гонта із села Годомичі загинув 28 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу Запорізької області.

Богдан Свиридюк із села Куликовичі загинув 28 жовтня 2023 року поблизу Луганської області.

Ордени отримали батьки Богдана та дружина Валерія на черговій сесії Колківської селищної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правдолюб Показати IP Сьогодні 21:25
Професійний військовий, який давав присягу Вітчизні і все життя сидів на шиї держави, не виробляв ніякого продукту, а отримував зарплату тільки за "а раптом війна", вручає орден рідним убитих бідолах, які аж ніяк не мали потрапити на цю війну раніше за нього. Український сюр...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus