USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Опитування Зеленського: тисячі бюлетенів з «5 запитаннями» знайшли на смітнику

9 Листопада 2020 07:00
Стоси бюлетенів, схожі на ті, що використовували на всенародному опитуванні українців під час місцевих виборів в Україні, знайшли на смітнику.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці співробітник Інституту держави і права ім. Корецького НАН України, голова ГО «Українська Україна» Андрій Смолій.

Він поширив фото, на якому видно, як стоси перев’язаних бюлетенів з «5 запитаннями» від президента України Володимира Зеленського лежать у приміщенні, схожому на склад для утилізації сміття.

«Зеленському «важлива» ваша думка. Дуже «важливі» 5 запитань. Так важлива, що оцей непотріб просто викинули на смітник», – написав він.

Всенародне опитування президента відбулося у день місцевих виборів 25 жовтня. У бюлетенях українців питали про довічне ув’язнення для корупціонерів, вільну економічну зону на Донбасі, легалізацію медичного канабісу, скорочення кількості народних депутатів до трьохсот та гарантії безпеки для України за Будапештським меморандумом.

В Офісі президента пояснили, що йдеться не про референдум і що жодних юридичних наслідків опитування не матиме. Опитування відбувається у вигляді голосування своєрідними «0бюлетенями» біля виборчих дільниць. Участь у ньому добровільна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
турбо режим Показати IP 9 Листопада 2020 08:02
викинуті народні гроші на самопіар слуг.вірніше на вітер!.
Хазяїн Показати IP 9 Листопада 2020 13:24
От якби бомага мняка була...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus