USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

В Еміратах – пожежа у 40-поверховому хмарочосі: 12 людей травмовані

6 Травня 2020 08:15
В Об'єднаних Арабських Еміратах пізно ввечері 5 травня сталася пожежа в 40-поверховому будинку вежа Аббко в місті Шарджа.

Про це повідомляє місцеве видання Khaleej Times, передає Страна.

Пожежні машини та машини швидкої допомоги кинулися на місце події, рятувальники працюють над тим, щоб загасити полум'я. Вогонь охопив практично всю будівлю. Люди з цього хмарочоса і сусідніх будинків були евакуйовані.

Повідомляється, що велика кількість автомобілів була пошкоджена через уламки, що падають з висотної будівлі.

Як повідомляє ТСН з посиланням на Emarat Al Youm

двоє людей шпиталізовані із травмами середнього ступеня тяжкості.

Зокрема, десятеро людей отримали легкі травми, першу медичну допомогу їм надали на місці події. Ще двох потерпілих шпиталізували до лікарні Аль Касімі із травмами середнього ступеня тяжкості.

Були евакуйовані жителі цього хмарочоса (близько 250 сімей) та п'яти сусідніх. Квартал навколо будівлі у вогні обгородили правоохоронці. На місці також чергували п'ять бригад швидкої.

Наразі пожежу ліквідували. Причину виникнення вогню нині встановлюють. Попередньо, жертв немає.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Насосна станція Показати IP 6 Травня 2020 08:48
12 людей, травмувалися, в пожежі, в хмарочосі, в Еміратах... І чому я подумав, що вони покалачились золотими злитками, які зносили з 30-го поверху.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus