USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Опублікували перехоплення розмов російських пілотів під час ракетного удару по Сарнах

29 Серпня 2022 17:08
Моніторингова група "Беларускі Гаюн" опублікувала аудіоперехоплення, на якому російські пілоти спілкуються під час обстрілу України з території Білорусі.

Про це пише Українська правда.

"Увечері 28 серпня з повітряного простору Білорусі надзвуковими ракетоносцями-бомбардувальниками Ту-22М ПКС РФ було завдано ракетного удару по території України… у період з 19:29 до 19:39 було випущено мінімум 5 ракет.

Запуски ракет зафіксовано над Жовтневим та Петриківським районами (Гомельська область). Звуки запусків ракет були чутні над Туровом та Мозирем", – пише БГ.

Читати ще: У Сарнах викрили росіянку, яка здавала ворогу дані про розміщення техніки ЗСУ

Запуски здійснювалися щонайменше п'ятьма літаками Повітряно-космічних військ РФ, які зайшли в повітряний простір Білорусі в районі м. Мстиславль (Могилівська область), і пробувши над територією РБ близько 40 хвилин, повернулися до РФ через той же район.

На записах чутно, як пілоти підтверджують, що "відпрацювали" по цілях. "Ви по будівлі відпрацювали? Так, відпрацьовуємо", – кажуть російські пілоти.

Читати ще: Показали наслідки прильотів по Сарнах: пошкоджено близько 30 цивільних об’єктів

Як відомо, ракети потрапили в об'єкт військової інфраструктури у Сарнах на Рівненщині.

За словами голови Рівненської ОВА Віталія Коваля, в об'єкт потрапило чотири ракети. Ударною хвилею пошкоджено близько 30 цивільних об'єктів: житлові будинки та приміщення районної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus