USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Оприлюднили новий список країн «червоної» та «зеленої» зон від МОЗ

6 Листопада 2020 16:14
Міністерство охорони здоров’я України оновило список країн «червоної» та «зеленої» зон за ситуацією з поширенням коронавірусу, що визначає необхідність самоізоляції після прибуття з них.

Список з інформацією станом на 6 листопада доступний на сайті МОЗ, повідомляє Європейська правда.

Порівняно з попереднім списком, до «червоної» зони перейшли Литва та Швеція.

У «червоному списку» зараз знаходяться більшість країн Західної Європи, серед них – Велика Британія, Франція, Італія, Іспанія, а також низка сусідів України – Польща, Румунія, Угорщина та Словаччина. Молдова, Білорусь та Росія залишилися «зеленими».

Серед країн Європи, які залишилися у «зеленому списку» – Німеччина, Фінляндія, Норвегія, Латвія та Естонія, Ірландія та Ісландія.

«Зелені» також туристичні Греція, Албанія, Туреччина та Єгипет.

Загалом у «червоній зоні» – 46 країн, у яких показник захворюваності на 100 тис. населення за останні 14 днів є вищим, ніж в Україні.

Після прибуття з країн «червоної зони» вимагається самоізоляція із застосуванням додатка «Дій вдома». Ізоляцію можливо припинити достроково після отримання негативного ПЛР-тесту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ототак Показати IP 6 Листопада 2020 16:26
Додаток за 500 грн прикордонику і можна не встановлювати :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus